Колите на Google Street View

Колите на Google Street View
360° виртуална панорама
Колите на Google Street View – току що пристигнали в България. Паркирани са на паркинга на хотел Holiday Inn в Бизнес Парк София

© bg360.net

Отвори: Google Street View България

На 14 февруари 2012 в интернет се разпространи новината, че в България пристигат автомобилите на Google Street View. Бързо след това се появиха и първите любителски снимки на въпросните коли – натоварени на автовози или паркирани в Бизнес Парк София. От информацията в интернет се разбра, че както и предполагах, Google Street View няма да „пуска в интернет 360-градусови образи дори от най-затънтените улички в градове и селца“, а ще направи снимки само на най-големите и важни селища и курорти в България – около 70 на брой.

Сега пък на много сайтове прочетох, че едва ли не от утре автомобилите тръгват по пътищата. Без да съм на 100% сигурен, но смятам, че Гугъл ще изчакат по-сухо и не толкова студено време защото, доколкото знам, са такива техните принципи на работа.

С балона на Google
Видео клип
Още едно забавно клипче с двамата служители на Google, които този път трябва да летят
Статията е публикувана в категория Репортаж и е с етикет , . Запази отметка: постоянен линк. Trackbacks are closed, but you can коментирай.

Един Коментар

  1. Венцислав
    Публикувано април 12, 2012 на 11:32 am | Постоянна връзка

    Вчера видях такъ автомобил и във Враца

Публикувай коментар

Твоят E-Mail никога няма да бъде публикуван или споделян. Задължителните полета са маркирани с *

*
*

Можеш да ползваш тези HTML тагове и атрибути <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree