Гергьовден – военен парад

Гергьовден - военен парад
Авиошоу от военния парад по случай Гергьовден

Внимание! Панорамата е със звук. Уверете се, че колонките не са на MAX.

След като 2008-а година закъснях за генералната репетиция на гергьовския военен парад, през 2009-а успях да присъствам на самото събитие. Не можах да заема стратегическа позиция до сцената, но пък аз бях отишъл да заснема авиошоуто, което беше обилно рекламирано по медиите. Основната атракция се очакваше да бъде новозакупения военнотранспортен самолет „Спартан“.


Всичко се получи доста импровизирано. Имаше много хора, които трябваше по някакъв начин да надскоча за да заснема повече неща. И затова се наложи да хвана статива за краката и да го издигна високо нагоре, така че фотоапаратът ми да се озове на метър над главата ми. През това време диктофонът записваше непрекъснато. Полученият стерео запис успешно пресъздава прелитането на самолетите над главите на публиката.

Същата панорама префасонирана в „малка планета“:
Гергьовден - военен парад

Статията е публикувана в категория Репортаж и е с етикет , , . Запази отметка: постоянен линк. Остави коментар или тракбек от вашия сайт: Trackback URL.

Публикувай коментар

Твоят E-Mail никога няма да бъде публикуван или споделян. Задължителните полета са маркирани с *

*
*

Можеш да ползваш тези HTML тагове и атрибути <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree