Google Street View България – онлайн!

Гугъл Стрийт Вю
Street View
Google Street View България

Виж в Google Maps

Стана тя каквато стана :)  За зло или добро Google активира официално услугата си Google Stret View и за България. Сега целия свят може да види нашите красоти и други „хубости“.

Според мен колекцията снимки „Зима-Пролет 2012“ на Гугъл Мапс подсилва впечатлението за сивотата на нашата родина. Тук-там зеленината и слънчевото време все пак са успяли да създадат настроение на снимките. От чисто информативна гледа точка може би е по-добре защото няма много разлистени дървета и така се виждат повече детайли от българската действителност.

Ако случайно Гугъл е заснел чувствителни за вас данни, можете да докладвате случая като кликнете на „Подайте сигнал за проблем“ на съответното изображение. Ще ви се отвори формата, която виждате тук вляво.

Статията е публикувана в категория Размисли и е с етикет , , , . Запази отметка: постоянен линк. Trackbacks are closed, but you can коментирай.

Един Коментар

  1. Катерина Косева
    Публикувано декември 10, 2014 на 6:54 pm | Постоянна връзка

    София, 10 декември 2014 г. – Днес Google картите в България бяха обновени с нова специална колекция от забележителни места, планински обекти и маршрути. С помощта на специално оборудвана раница, т.нар. Google Trekker, екипът успя да покори връх Мусала и да заснеме множество планински маршрути в Национален парк Рила и Пирин планина, исторически обекти като паметника Шипка и Перперикон, и редица други.

    Ново за България е и заснемането на обекти отвътре, което дава възможност да се разходим виртуално в известни в световен мащаб музеи, да разгледаме произведения на изкуството и паметници от културното ни наследство. Факт са и първите за България църкви, заснети от Google на закрито. В тази онлайн галерия можете да разгледате подробно новозаснетите Google Street View обекти в страната: http://goo.gl/NwsFkR

Публикувай коментар

Твоят E-Mail никога няма да бъде публикуван или споделян. Задължителните полета са маркирани с *

*
*

Можеш да ползваш тези HTML тагове и атрибути <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree