Изработка на виртуални разходки

Виртуална разходка стрийт вю
360° фото продукт
360° виртуални разходки

© bg360.net

Услугата виртуална разходка става все по-популярна както по света така и в България.

Ще започна с това, че понякога грешно наричат 360 градусовата панорама – виртуална разходка. Може би защото самото съчетание „виртуална разходка“ е по-популярно от „360 градусова панорама“. Не знам.Но за един виртуален тур/виртуална разходка е задължително да имаме поне две (на практика много повече) 360° панорами, които да са свързани по някакъв начин по между си и така да образуват виртуална разходка.

Голямото предизвикателство за хората, които са занимават професионално с панорамна фотография е да създават продукти, които да бъдат максимално реалистични. Когато се каже „виртуална разходка“ логично се очаква да бъде нещо, което наподобява разходка. Но на практика виртуалните турове не осигуряват толкова плавно преминаване от едно място на друго. Като компенсация в много от случаите се вграждат карти с насочваща и пояснителна информация. Така човек добива по-добра представа за конкретното място.

Колкото по-нагъсто са заснети отделните панорами толкова повече виртуалната разходка заприличва на разходка. Популярната услуга Google Street View е един чудесен пример за това как панорамната фотография успява да пресъздаде усещането за разходка.

Нещо подобно, но далеч по-скромно съм се опитал да създам с последния си продукт Street View.

За България в момента услугата е без аналог.

Още уникални услуги, които предлагам можете да видите на тези адреси: http://bg360.net/bg/foto-uslugi/

http://virtualni-razhodki.bg360.net

Статията е публикувана в категория Extras и е с етикет . Запази отметка: постоянен линк. Trackbacks are closed, but you can коментирай.

Един Коментар

  1. georgi vasilev
    Публикувано август 23, 2012 на 1:14 pm | Постоянна връзка

    mnogo krasivo

Публикувай коментар

Твоят E-Mail никога няма да бъде публикуван или споделян. Задължителните полета са маркирани с *

*
*

Можеш да ползваш тези HTML тагове и атрибути <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree